tiistai 31. tammikuuta 2012

P*askishaaste 126!

Olen monet kerrat ollut aikeissa osallistua myös p*skis haasteeseen mutta koskaan en ole saanut korttia tehtyä vielä valmiiksi määrättyyn päivään mennessä mutta jospa nyt sitten ehtisin mukaan korttini kanssa vaikka todella viime tinkaan menee kun kello on jo melkein kuusi. 

Aiheena tällä viikolla oli lunnos ja se näyttää tältä.
Nämä luonnos haasteet ovat oikein minun makuuni kun on jotenkin helppo tehdä valmiin kaavan mukaan joku kortti..ja tässä on sitten valmis korttini tähän haasteeseen :) Kortilla ei ole vielä virallista saajaa mutta ehkä sekin selviää tässä joskus :)

Näin pakkasen keskellä onkin kiva tehdä kesäinen kortti ;) Idea lähti siitä kun mulla on kasa väritettyjä leimakuvia ja päätin että niistä tulee joku nyt tähän haasteeseen että saa vähemmäksi.Lisäsin juuri ennen kuvausta vähän pinkkiä kimalletta sinne tänne korttia joten eipä ole ehtinyt kuivua sekään vielä..

Ja tässä on kesäinen korttini :)




Lauran Korttihaaste-Resepti!

Arktista päivää meille kaikille,pakkanen paukkuu ulkona ja asteita mittarin mukaa -28 eli ei kiva yhtään jos minula kysytään :( Hyvää aikaa onkin ollut tehdä kortteja erilaisiin haasteisiin ja olenkin ollut ahkerana näin yhtä päivää ajatellen ;)

jälleen Lauran kortteilu haasteessa kiva teema eli tällä viikolla askarrellaan kortti seuraavan reseptin mukaaan:

MUSTAA + VALKOISTA+ PITSIÄ

Ja tässäpä on korttini tämän viikon haasteeseen..tämä kortti menee yhdelle ystävälle ihan vain huvikseen..musta ja valkoinen on aina hyvä valinta kortteihin vaikka voisi luulla jotain muuta kun musta on aika synkkä väri,itse ainakin pidän tästä väri yhdistelmästä kovasti :) 

Olenkin tässä päivän aikana taiteillut useamman muunkin kortin ja eikös se mene niin että kun tekee helppoja saa paljon aikaan ;)
Kiitos taas Lauralle haasteesta ja pakkas viikkoa meille kaikille :)

perjantai 27. tammikuuta 2012

SAM Challenge 161!

Jälleen kerran on aika myös uudelle Sam haasteelle ja seuraavaksi kahdeksi viikoksi aiheena on sininen ja valkoinen. Oikein ihana ja mielenkiitoinen teema..kun kävin kurkkailemassa aiheen tuli heti mieleen monta ideaa ja tiesin jopa heti kenelle kortti tulee :) Kortti lähtee ensi viikolla minun omalle kummitädilleni joka pitää vain sinisestä ja valkoisesta väristä.

Again is a time for a new SAM challenge.. 
and the next two weeks the theme is blue and white!
Once again this Sam challenge is a wonderful theme.I really love this challenge :)
I made a card to my godmother who likes only blue and white!

And here is my card for the challenge:

Villakeiju kortteilu haaste 52!

Vielä ehdin korttini kanssa mukaan niin osallistun jälleen myös Villakeijun haasteeseen.Villakeiju haasteessa aiheena oli valita korttiin kuva mikä tulisi kehystää jollain uudella tavalla eli ei saanut käyttää stansseja tai boordileikkuria tähän tarkoitukseen. 

En nyt ole varma onko korttini oikein tehty oikeilla ehdoilla :) Mutta tämä varmaan sitten huomioidaan arvonnassa jos meni pipariksi ;) Itse kerrankin olen tyytyväinen aikaan saannokseeni. Helppoja ja yksinkertaisia kortteja näytän tekevän aina ehkä sitten joskus pääsen minäkin kokeilemaan haasteellisempia kortteja ;)

Tein tämän kortin synttärikortiksi  2v siskon pojalle ja tälläisen sain aikaan..





torstai 26. tammikuuta 2012

Magnolia haaste 85!

Magnolia haasteessa tehtävänä oli tehdä ATC kortti jonka mitat tulisi olla 6.4cm x 8.9cm!! 
Olinpas taas aluksi että mikä ihme se tämäkin on mutta onneksi ohjeessa oli selvät mitat niin tajusin minäkin mikä on homman nimi :)  

Sitten pitikin vain ottaa viivotin esille ja tehdä kortti pohja mihin väkertäisin jotain nopeasti ja helposti :) Näin ajattelin siis alussa..huomasi n todella äkkiä ettei se ollutkaan niin helppoa kun ensin sai mallata että mikä leimasin sopii noinkin pieneen kokoon..lopulta löytyi mieluinen leimasin ja ei kun värittämään..ja olenkin värittänyt hartaasti kuvaa vaikka on pieni kun tuntui etten siltikään saa sitä valmiiksi mutta tulihan siitä lopultakin jotain. Siltikin on tunne että tulikohan sittenkään tehtyä tätä oikein ;)

Kortista tuli ystävänpäiväkortti pienenä versiona :) Taitaa kakkosluokkalainen sen antaa kaverilleen..näin olin kuulevinani ;) 

Ja tässä on minun ensimmäinen valmis ATC korttini!

Lauran Korttihaaste!

No niin kun kerta tätä intoa on ja aihekin sopiva minulle niin pakkohan se on tähän Lauran korttihaasteeseen osallistua ihka ensimmäistä kertaa. 
Aiheena oli että kortista tai askartelutyöstäsi tulee löytyä sydän / sydämiä.
Aivan ihana haaste näin ystävänpäivän alla,pidän kovasti. Kortistani tuli yllätys yllätys ystäväpäiväkortti :) Ja mikä ihme siinä on etten saa koskaan korttia kuitenkaan siihen malliin mitä olen alunperin ajatellut ja toiseksi kamera minkä omistan niin miksi aina kuvat ovat jotain ihan muuta mitä pitäisi olla :(  Tässäkin kuten kaikissa muissakin tekemissäni korteissa kortin värit eivät tule ollenkaan oikeuksiinsa..valkoiset sydämet on valkoisia kyllä mutta nuo toiset pitäisi olla pinkit mutta lähinnä nuo näyttää vaaleanpunaisilta..mutta tällä kortilla kuitenkin mukana haasteessa :) 
Kiitos Laura ihana haaste :)




keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Forever Friends!

Löysinpäs ihan mahtavan ja suloisen haaste blogin osoitteesta http://foreverfriendschallengeblog.blogspot.com/ 
Kaijan blogista löysin ihanan nallukka aiheisen kortin ja pitihän se selvittää mikä se nallukka oikein on ja ahh niin ihania blogeja oli joka paikassa ja lopulta löysin tämän haaste blogin...ehkä siihenkin osallistun jossain vaiheessa :) Olinhan toki näynyt aikaisemminkin näitä ihania nallukoita mutta en ole itselleni kyseisiä leimoja ehtinyt ostamaan kun olen niin ihastunut näihin Magnolia leimoihin joita on joka paikassa. 
Mieheni kommentti oli kun haaveilin ääneen uusista leimoista että jotain pitäisi myydä tai jostain luopua ennen kun voi ostaa uutta!! Ihme asenne noilla miehillä mutta eihän ne tiedä mistään mitään koskaan ;) 
Mulla on monta haaste blogia mielessä mutta jostain syystä en ole vielä kovinkaan moneen saanut korttiani valmiiksi. Tällä viikolla tosin voin olla aika ahkerana sillä mulla on kahteen haasteeseen kortit valmiina tai toisen viimeistelen tässä tänään kunhan ehdin joten ehkä loppuviikosta saan nekin postattua tänne. 

Ehkäpä saan tehtyä tähän Forever Friends haasteeseenkin jonkun kortin tosin ensin pitää näitä leimoja ostella..sitä ihaninta mitä olin hakemassa en ole löytänyt mistään suomalaisesta askartelukaupasta joten päätin laittaa tilausta Glitter Pottiin( jonkun ihanasta blogista olen joskus bongannut tämän sivuston)joka on minulle uusi tuttavuus siltä osin etten ole koskaan sieltä vielä mitään tilannut..Jännityksellä jään odottamaan pakettia saapuvaksi :)  Mutta varmaa on että minä olen saanut Magnolian rinnalle toisenkin ihqu suosikin ;) 
Olen niin ihastunut ettei mitään rajaa..

Kivaa talvista päivää kaikille ja askartelu intoa :)
P.S Saahan näitä kuvia laittaa näin omaan blogiin?!

maanantai 16. tammikuuta 2012

SAM challenge 160!

Nyt kun sitä ollaan joka paikassa mukana niin osallistunpas tähänkin ihanaa haasteeseen ja aiheena tällä kertaa on talvi. Talvi ei ole minun se mieluisin vuodenaika sitten ollenkaan mutta sentään kortteja voi tehtailla aiheesta talvi vaikka ja kuinka. Tein itse asiassa kaksi korttia mutta tällä nyt osallistun haasteeseen ja ei ole vielä tietoa kenelle tämä kortti menee sitten joskus eli tein ihan huvikseni tälläisen kortin.Kiitos kivasta haasteesta ja aiheesta :)

Once again i will take part in the challenge of Sam(Stampavie and more).This is a wonderful challenge and the theme this time is winter. Winter is not my favorite season of the year :(  In fact i made two winter on the card, but this card will have the honor to participate in this challenge.The colors are much brighter on the card .. i apologize for poor image quality.
 
 Thanks for a nice challenge :)

Magnolia haaste 84!

Ihana jälleen mukana Magnolia haasteessa tälle viikkoa..muutama viikko mennytkin Magnolia haaste ohi suun kun en ole saanut korttia valmiiksi sitten millään kyseiseen haasteeseen..mutta nyt innolla taas tullaan mukaan ja rakastan luonnoksia joten tämän viikon luonnos on tietty ihana :) 
Ja koska ystävänpäivä on jo lähellä niin tein sitten ensimmäisen ystävänpäiväkortin ja tuli kyllä aika herkku väreissä tämä kortti :) Täysin tyytyväinen en ole tietenkään tähänkään korttiin mutta ehkä sitten joskus olen..tälläinen siitä nyt kuitenkin sitten tuli ja leimasin sentään on aivan ihana.

Magnolia lehden tilaus?

Osaako kukaan kertoa voiko tätä ihanaista Magnolia lehteä tilata mistään vähän niin kuin kestotilauksena? Minä olen sitten kerrassaan ihastunut näihin Magnolia leimoihin ja olen nyt haalinut viimeisen vuoden ajalta nuo kyseiset lehdet aina kun vain olen jostain löytänyt niin se on pakko ollut tilata.Ja nytkin uusinta lehteä odotan tulevaksi.Kiva vain olisi jos sen voisi jotenkin tilata suoraan kotiin kannettuna niin minä tilaisin mutten ole löytänyt sellaista paikkaa. Yhteen ulkomailla olevaan osoitteeseen ja kauppaan laitoin meiliä jo että voiko tilata mutta en ole saanut vastausta eli ei kai sitten ollut mahdollista :( Ajattelin että jos täällä joku on viisaampi ja osaisi neuvoa niin kaikki vinkit otetaan mielellään vastaan :) 
Lumista päivää kaikille..

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Synttärikortti!

Olenpas ollut mukamas ahkerana tälle viikkoa ja jotenkin niin ihanaa on ollut tehdä kaikenlaisia kortteja ja iso kasa olisikin edessä kun pitää tehdä yhdelle sun toiselle korttia. Tässä sain eilen helpon ja nopean kortin valmiiksi joka lähti tänään postiin ja kortin tulee saamaan pikkusiskoni jolla on itse asiassa huomenna synttärit joten onnea systeri :) Ihan en ole taaskaan tyytyväinen mutta ei auta..

Tilasin joku aika sitten kaikenlaisia paperilehtiöitä ja tämän kortin papru on ihanasta Winter Park lehtiöstä ja siinä on kaikki aivan ihania papereita joille varmasti tulee käyttöä näin talvella. Ja Sam haasteessakin on aiheena winter joten saapas nähdä minkälaisen kortin saan sinne tehtyä.. mutta tässä siis tämä kortti siskolle  joka on jo postipojan mukana menossa kohti siskon postilaatikkoa :)
Onnea systeri :)

tiistai 10. tammikuuta 2012

SAM challenge 159!

Löysinpäs Marikan ihanasta blogista tieni kerrassaan ihanaan haasteen ja päätin nyt ensimmäistä kertaa osallistua myös tähän haasteeseen. Aiheena on sydämet ja voi ihana mikä aihe. Ja tässä tulee minun korttini haasteeseen. Helppo ja yksinkertainen versio tämä korttini.. mutta haittaako tuo mitään?
Kortti menee synttärikortiksi pikkuveljelleni.

  Marika`s awesome blog, i found my way to this nice challenge.This is the first time when i participate in this Sam challenge.The theme for the this challenge is hearts. I made a card for easy and simple version ;) 
This card goes to the my brother... wonderful, what a challenge, i like a lot :)




perjantai 6. tammikuuta 2012

Villakeiju kortteilu haaste 51!

Villakeijun kortteilu haasteeseen ajattelin osallistua tällä kertaa kun vielä ehti tulla mukaan ja nyt kun kävin kurkkailemassa niin oli aika sopiva aihe minulle,tosin näitä olen tehnyt jo valmiiksi ennen meidän matkaa kun vein tuliaisena joulu terveyhdyksiä,mutta saa kai tällä osallistua kun en ole sitä aikaisemmin julkaissut tai osallistunut kyseisellä työllä mihinkään?! Korjatkaa joku jos olen väärässä :)

Aiheena oli Villakeijun haasteessa tällä kertaa  "tämä minun on pitänyt ptkään toteuttaa mutta se vain on jäänyt tekemättä”

Minun tekeleeni on siis iki ihana tuikkukortti joita olen keväästä asti miettinyt ja miettinyt sekä ihastellut monissa blogeissa ja näitä sitten tein tuossa marraskuussa jo ennen meidän reissua ja vein niitä tosiaan joulu muistamisien merkeissä kaikille. Tuli tehtyä isompia ja vähän pienempiä ja taisin tehdä näitä  kaiken kaikkiaan 10kpl. Osa onnistui paremmin kun toiset ;) Mutta varmasti harjoittelun jälkeen saan ihania luomuksia aikaiseksi..ensi joulua odotellessa ;) Ja tagin teko on mulla varmaan seuraava sellainen mitä voisi harjoitella..
Tein näistä ihan simppeleitä..ja tällä ajattelin nyt olla haasteessa mukana 
vaikkakin joulu tuli ja meni jo :)



Magnolia haaste 82!

Huoh ja huoh pitkästä aikaa,jospa sitä nyt olisi uusi vuosi aloitettu paremmilla korteilla millä mentiin loppuvuosi 2011 täällä meillä..sairastelukierre kesti yli kuukauden joten en toivo yhtään sairastelua meille vähään aikaan,kiitos ;) 

Mutta asiaan ehdin kun ehdinkin tämän viikon Magnolia haasteeseen numero 83 ja ihka ensimmäiseen haaste onkin tänä vuonna. Olen tätä kastekorttia tehnyt ja tehnyt yli viikon enkä ole vain saanut mitään aikaiseksi,joten tuli kun tilauksesta tämä Magnolia haaste tälle viikkoa..Tällä kortilla meinaan osallistua haasteeseen. Kamerani on taas niin laadukkaalla päällä että vaikka kortissa on hempeät värit niin tämä näyttää kyllä vähän liiankin haalealta näissä kuvissa jos minulta kysytään tai sitten minun näytössä on vikaa..

Kortti tulee kummipojallemme jonka ristiäiset ovat sunnuntaina :) Ihan en ole tyytyväinen sillä meni liian reunaan tuo Magniolia Baby joten kukka asetelmakin tuli sitten aikas reunaan mutta ihan ok tästä tuli sitten ja tämä lähtee sunnuntaina kummipojalle :)

Tämän viikon haasteena oli luonnos joka näytti tälläiseltä:
 Ja minun korttini luonnoksen mukaan on tässä :)