perjantai 28. syyskuuta 2012

Joulokortti rinki 1/4!

Heissan hei kaikki..me ajelimme tässä aamu tuimaan meidän toiseen kotiin tänne Ouluun ja ai että on ihanaa olla oikeassa kodissa :) 

Olin edellisen kuukauden Apriksen kortti ringissä ja siitä intoutuneena päätin sitten osallistua vielä joulukortti rinkiinkin. Apris on tämänkin kortti ringin emäntä,kiitos siis sinulle kun jaksat näitä järjestää :) Muut askartelijat ovat tällä kertaa minun ja Apriksen lisäksi Kotkotin ja Ansu :)

Matskut mitkä tuli Aprikselta postissa näytti tältä:
Aivan ihanat materiaalit nämä ja sainkin käytettyä kaikkia muita mutta en tuota turkoosia nauhaa kun olin jo kortin tehnyt niin huomasin että ai niin tuo nauhakin kuului settiin :( Sisällä on kaksi lumihiutaletta kuvattuna lisäksi ja sinne tulee aikanaan sitten joku teksti,ja pitää ehkä myös sinne jotain muutakin suunnitella,aika ankealta näyttää!

Minä olenkin sitten seuraavana jo vuorossa ja sain aamulla laitettua minun matskutkin rinkiläisille joten ne pitäisi olla kaikilla sitten maanantaina. Haaste oli miettiä että mitä sinne kuoreen laittaakaan :)

Koska joulu on aiheena niin yes olen nyt sitten saanut tehtyä ensimmäisen joulukorttini tälle vuotta,mutta iso urakka on edessä kun pitäisi kuitenkin tehdä ainakin 40 lisää!
Ihanaa viikonloppua kaikille :)

tiistai 25. syyskuuta 2012

Kortit samoista materiaaleista 4!

Nyt saatiikin sitten Apriksen korttirinki päätökseen tältä osin ja huisin kivaa oli ainakin minusta. Viime viikolla minä olin lähetys vuorossa ja tälläiset matskut laitoin kaikille menemään ja tietenkin jätin itselleni yhden satsin.
Leimana käytin Forever Friend's sarjan nallukkaa joita olen monenlaisia haalinut mutta en ole koskaan vielä yhtäkään käyttänyt joten nyt oli hyvä syy tehdä myös itse tästä kortti matskut ovat mielestäni juuri minun tyyliset :) Kortti ei vielä mene kenellekkään mutta sitten kun päätän kenelle se menee niin ehkä laitan korttiin vielä jonkun tekstinkin.
Valmis korttini näyttää nyt sitten tältä :)
Mukana tässä ringissä oli Apris joka siis oli emäntä ja muut askartelijat minun lisäkseni olivat An ja Sirpa :) Kiitos kun arvon naiset kun olitte mukana. Jokaiselta tuli ihanat matskut :) 

Tästä ringistä innostuneena menin tunkemaan itseni myös Apriksen joulukortti rinkiin ja sainkin tänään ekan matriaali kuoren mikä oli ihana joten nyt sitten sen kimppuun :)

Uskallan tämän jo julkaista kun kävin kurkkailemassa niin muutkin oli korttinsa saaneet valmiiksi ja wau mitä luomuksia siellä olikaan joten käykäähän katsomassa :)

torstai 20. syyskuuta 2012

Magnoliahaaste 110!

Ekan kerran tälle syksyä osallistun myös Magnoliahaasteeseen jossa oli luonnos aiheena:
Luonnos tuotti hieman minulle vaikeuksia tuossa sommittelussa mutta sallittakoon se että mitta suhteet eivät ole kohdillaan kunhan kuitenkin luonnos sieltä näkyy ;) Näkyyhän :)
 Huvittavaa on se että tein tässä eilen vai oliko toissa päivänä saman tyylisen kortin mieheni siskon perheelle joille syntyi maanantaina tyttövauva ja nyt kuulin sitten että eilen taas on syntynyt miehen toiselle siskollekkin tyttövauva :) Joten pakkohan se oli tehdä samantien myös toinen vauva aiheinen kortti samalle viikolle.En malta millään odottaa että  pääsemme söpöläisiä katsomaan jossakin vaiheessa.
Kameran asetukset ovat taas ihan pielessä värien ja kuvien laadunkin suhteen joten anteeksit tästä. Kiitos kaikille jotka ovat jättäneet kommentteja ja liittyneet lukijakseni,se lämmittää aina mieltä kun joku käy kommentin antamassa :)
Vettä se sataa edelleen,toivottavasti myös muualla sataa vettä eikä aina vain meillä :) Tosin olimme viime viikolla Oulussa ja kyllä se sielläkin vettä tuli harva se hetki ja tuulikin oli valtaisa.

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

P*skarteluhaaste 155!

Tälle syksyä ekan kerran osallistun Paskarteluhaasteeseen jossa aiheena on tylli/harso.
Leimana käytin uutta ihanuutta minkä olen tosin jo kesällä ostanut ja jota nyt vasta pääsin testaamaan. Löysin myös perhosia jotka on tuollaista ohutta harsoa vai mitä tuo onkaan mutta kuitenkin laitoin senkin mukaan korttiin. Helmaan tylliä ja siinä tämän kertainen kortti :)
 Tein kortin miehen siskon perheelle joille syntyi tällä viikolla tyttövauva,joten tämän saattelemana onnea tyttövauvasta :)

tiistai 18. syyskuuta 2012

Kortti samoista materiaaleista osa 3!

Meidän viikkoon on mahtunut suurta surua ja toisaalta myös suurta iloa joten tasapainossahan sitä ollaan sitten taas tässäkin asiassa :( 

Mutta nyt olisi aika postata korttiringin viikon kortti blogiin. Tällä viikolla oli materiaali kuoren lähetys vuorossa An :) Ja voi miten jännittävää se kuori on aina saada ja miettiä sitten että mitä niistä materiaaleista voisi tehdä. Tämä rinki on ollut todella kiva ja hienointa minusta on ollut huomata että miten erilaisia kuoria on viikkojen aikana tullut aina ja itse tuossa tätä korttia tehdessäni huomasin että jokainen tähän mennessä oleva kuori minkä olen saanut on ollut minulle erilainen eli minähän olen aika paljon tykästynyt Magnoliaa ja niistä niitä kortteja tulee tehtyä :) Mutta nyt jokaisessa kuoressa on ollut minulle paljon uusia juttuja :)

Minä olenkin sitten itse tällä viikolla vuorossa lähettämässä ensi viikon kuoret joten loppuviikosta arvon leidit kolahtaa postilaatikkoon jotain  :) 

An lähetti paljon kaikkea ihanaa ja ensin mietin ihan erilaista korttia mutta lopulta lopputulos olikin sitten tälläinen. Kaikki sain sovitettua korttiini ja se on minulla ollutkin se tavoite.

Tässä on kuoren sisältö levitettynä pöydälle:


Ja valmis korttini edellisistä materiaaleista olisi tässä:
Sateista päivää kaikille,meillä vettä on tullut kaatamalla 2 päivää,syksy on niin ihanaa aikaa ;)

tiistai 11. syyskuuta 2012

Kortti samoista materiaaleista osa 2!

Apriksen samoista materiaaleista oleva kortti rinki sai jatkoa kun tämän viikon lähetin tehtäviä hoiti Sirpa ja olihan se jännää aukaista kirjekuori ja ihmetellä mitä siellä olikaan ja olihan siellä taas paljon kaikkea.Itse sain käytettyä kaikki muut paitsi tuon hede kukka jutun,en tiedä mikä on oikea nimi mutta se jäi nyt kyllä kortista pois sekä kaksi haaraniittiä jotka menin jo hukkaamaan johkin askartelupöydän uumeniin joten niitäkään ei kortista löydy.
Tässä on kirjekuoren sisältö tällä kertaa:

Tälläisen kortin sain tällä kertaa materiaaleista aikaiseksi:
Ja minun korttini menee tällä kertaa omalle mummolleni ja ihan siitä syystä koska hän on kukka ihminen niin osaa arvostaa kukkaa kortissa ehkä kaikista eniten.Sitä en vielä tiedä annanko kortin synttäriksi vai nyt ihan huvikseen :)

Seuraavan kuoren lähettäjä on An joten jään innolla odottamaan postia :)

P*skarteluhaaste 153

Osallistunpas tällä viikolla myös P*skiksen haasteeseen jossa aiheena on aakkostarrat. Itsellä ei hirveästi ole tarroja ollenkaan mutta sain lainaan muutaman meidän neidin aarteista kun sillähän niitä näytti olevan :) Vaihtokauppana oli että neiti saa käydä katsomassa mun askartelukaapista jotain mitä tarvitsee ;) 

Mutta kortin tein meidän kummipojalle joka täyttää kohta 1v. Ensimmäistä kertaa käytin myös tuota viiri juttua ja olen kyllä siihen ihastunut ihan täysin,joten voi olla että seuraavissa korteissa tulee viirejä olemaan ;)
Vettä se sataa vaihteeksi ja ihan kunnolla tuleekin..eilen oli jo pakkasta meillä -4 joten talvi se on ihan oven takana tulossa.
Sateista päivää kaikille :)

maanantai 10. syyskuuta 2012

Joulukortti!

Tässä jälleen tyttäreni melkein 9v joulukortti minkä askarteli eilen :) Halusi niin että laitan  tämänkin kortin näytille kun itsellänikin on kortteja blogissa joten pakkohan se oli laittaa :) Tytär on tämänkin itse suunnitellut ja väri maailma on aika mainio tuossa kortti pohjassa ;) Pitäisi itse vain aloittaa sama urakka..edelleen 0 taulussa minulla joulukorttien suhteen :(

My almost 9 years old daughter made again yesterday a christmas card :)
So pretty or what you think?! My daughter is so proud this moment and me too!
 I should already fast to make christmas cards that i get everything done before this christmas,and without hurry :)
Have a nice evening :)

torstai 6. syyskuuta 2012

Kortti samoista materiaaleista!

Tälläiseen kortti samoista materiaaleista rinkiin menin mukaan ja ai että kun onkin kiva juttu. Emäntänä häärii Apris,joten iso kiitos tämän järjestämisestä :) Muut askartelijat minun lisäkseni ovat Sirpa ja An :)
Olikin ihanaa saada ensimmäinen kuori ja nyt onkin jännä odottaa seuraavaa kuorta jonka lähettää Sirpa.
Ensimmäinen kuori näytti tältä:
Aluksi tuli tunne että apua miten mä osaan mitään tehdä mutta ei se auttanut kun vain suunnitella jotain ja katsoa mihin se riittää ;)  Leima kuva on täysin erilainen mitä yleensä teen ja siksi tuli ensin paniikki päälle et mitä minä nyt teen. Lopputulos on tämänkaltainen,en ihan ole tyytyväinen mutta joten kuten,väritys meni pieleen kerta kaikkiaan.
 Lämmintä syyspäivää kaikille :)

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Vintagekortti!

Lauran korttihaasteessa on aiheena tällä kertaa valokuva. Ja nyt sitten päätin että pitää kokeilla vintage kuvaa koska se on ollut mulla pitkän aikaa listalla mutta en vain ole saanut tehtyä koska vintage aiheena ei ole vielä minuun oikein iskeytynyt ja nyt jos koskaan olin ihan omalta mukavuus alueelta kaukana. Minulle vain tämä vintage on vaikeaa,mutta nyt sentään on aloitettu tälläkin saralla kortteilu.

Rästissä on muutama muukin tekele kun tässä olen ollut ihan sairaana koko viime viikon ja nyt tämän viikon ja miten voikin yhdellä ihmisellä olla samaan aikaan poskionteletulehdus,keuhkoputkentulehdus sekä toisessa korvassa korvatulehdus?! Enpäs ole sitten 7 ikä vuoden jälkeen sairastanutkaan korvatulehdusta joten olihan se tämäkin kokemus koettava. Melkoinen mammutti kuuri on ollut nyt tämän viikon päällä ja ehkä vasta nyt alkaa tuntumaan että kai tästä selvitään.Kaikki lähti normaalista flunssasta ja tähän päädyttiin ja minä olin meistä kaikista se jolle tuli nämä kaikki muut selvisi vain normi flunssalla.No jospa se oli sitten tässä koko syksyn sairastelut ;)

Yöllä satoi kaatamalla vettä ja aamulla aurinko paistoi ja lämmintäkin ollut nyt koko päivän,oikein ihana syysilma siis meillä. Minä pidän kovasti syksystä jos ei vain sataisi ja nautin kun saa laittaa kynttilöitä sinne ja tänne..kohta jo uloskin :) 

 Mutta palatakseni korttiin niin tässä on minun ihan eka vintage tyylinen kortti :) Värit on kyllä livenä pehmeämmät,minulla kun taas näyttää kuvat aika kovilta ja todellakin ihan eri värisiltä kun katsoo näistä kuvista.

Lämmintä syysiltaa kaikille :)

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tyttäreni 9v joulukortit!

Joulu sen kun lähestyy tuolta kulman takaa ja moni onkin aloittanut joulukortti savotan ja minäkin olen sitä kovasti miettinyt mutta vielä en ole saanut kortin korttia tehtyä.
Mutta hei onhan jouluun hurjan paljon vielä aikaa ;) 
Enkä siis ole tänäänkään saanut yhtään mitään aikaiseksi,mutta oli ihan pakko laittaa tänne oman tyttäreni 9v tekeleet jotka hän teki tänään.En ole auttanut häntä yhtään ja hän on itse saanut suunnitella ja toteuttaa omia ajatuksiaan. Minusta on ihania vaikka itse sanonkin <3 
 Meillä oli kyllä tarkoitus että askartelememme tänään yhdessä jotain ja tytär kyllä sai aikaiseksi nämä kortit niin kuin näkyy mutta minun aikani meni siivotessa vain askartelupöytää :) 

Tässä kaksi korttia mitkä neiti askarteli :)
Yllätyin suuresti valinnoista sillä meillähän on kielletty äidin askartelu kaapilla käyminen ja mitään eivät sieltä saa ottaa ellemme ole erikseen niin sopineet tai jos kysyvät että saako jotain ottaa niin siitä sitten keskutellaan ensin..ja nyt kun sanoin että saat ottaa ja käyttää mitä vain niin ajattelin että leimaa varmasti kaikki minun leimakuvat korttipohjiin ;)

Sininen ja hopea on kuulema sitten tämän joulun väri ;)

Here are two christmas cards which my daughter did today.My daughter is only 9 years old so that's why i'm absolutely glad of these cards :) we had to work together to make christmas cards today, but of course i am got anything done.But christmas is still a lot of time so i could very well do the cards later :) My daughter's opinion is that the colours of this christmas are blue and silver :)

lauantai 1. syyskuuta 2012

Tunnustus!

Sain tälläisen ihanan tunnustuksen Lauskilta
 Kaunis kiitos tästä Lauski olen ihan otettu :)
Minä sitten taas lähetän tunnustuksen eteenpäin seuraaville viidelle: 


Tunnustuksen säännöt olisi:
1. Kiitä linkin kera blokkaajaa, jolta sait sen.
2. Anna tunnustus (5) suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä.
3. Kopioi Post it ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempiblokkaajasi jakavat sen eteenpäin
.