keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Jouluiset tagit!

Ihan viimeiset kortit aiheesta joulu ja mulla nämä piti jo loppua mutta meidän 10v päätti et äiti sittenkin saa tehdä kortit joulukavereille ja melkoiset pika kortit tuli sitten tehtyä. Pääasia et neiti oli tyytyväinen :) Aamuyön tuonteina kun ei uni enään riittänyt tein kortit ja tänään neiti ne sai antaa luokkakavereille.

Mulla on tämä sivu jotenkin outo ollut viime päivät liekkö likaa ollut joulu aihetta ;) no ei sentään ei oikein ole päässyt mitään kirjoittamaan ja nytkin koko ylöosa on tästä kokonaan pois joten vaikea tietää mistä tulee mitäkin mut jospa tästä saisi kirjoituksen tehtyä. Mulla on ihan valkoinen blanko tämä sivu..



Joulu on jo ovella ja musta on ihan mahtavaa kun tulee joulu,joten toivotan tässä vaiheessa jo lämmintä joulua,itse toivon et vähän pakkanen lauhtuisi kun meillä on taas -23 :(

 

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Tuikkukortti ostokseni!

Tänään sain ihanuuksia postista ja piti jo autossa avata paketti kun olin niin innoissani näkemään minkälaisia ostoksia sitä on tullut tehtyä. Minä olen koittanut ja koittanut tehdä näitä tuikkokortteja ja nehän on olleet ihan kamalia väkerryksiä ja suurin piirtein roskiin on ne saanut heittää kun ei ole yksin kertaisesti viitsinyt lähettää tai antaa kenellekkään.

Nyt sitten päätin hyvissä ajoin eli (viikonloppuna) et kysynpäs eräältä blogi ystävältä et olisko hänellä myydä mulle muutamia tuikkukortteja. Olin ihan siinä oletuksessa ettei nyt varmaan ole,mut pakko oli ainakin kysyä. No ilokseni sainkin viestin että olihan hänelle joten kaupathan siitä syntyi ja nyt minulla on ihania tuikkukortteja annettavaksi iso kasa. 

Itse ainakin ilolla maksan jostain  jos vain saa joltakin jotain mitä olen kaivannut eikä se minua haittaa vaikka en sitten ole jotain itse tehnyt. Tosin nuo tuikkukortit ovat niin ihania ettei noista melkein haluaisi luopua mut ilolla niistä luovun kun voin hyvällä mielellä antaa niitä kun ovat niin hyvin tehtyjä ja ihania :) 

Päätinkin opetella tekemään näitä hyvissä ajoin jo ensi joulua ajatellen tai vaikka ihan jotain muuta juhlaa,eihän tuollaisten teko voi mitenkään olla vaikeaa kun oikein harjoittelee ?! 

Tässä on minun ihanat ostokseni,nyt vain tuikut sisälle ja ne onkin valmiita annettavaksi :) Tänään on ollutkin helppo päivä kun kävin joulutorilta hakemassa myös mummoille sellaiset tervatontut mitä voivat käyttää saunassa ja nekin oli käsintehtyjä ja minusta mainiot joulu muistamiset mummoille :)
 Kiitos Lauski kovasti näistä ihanuuksista pelastit minun päiväni :) Lämmintä joulun aikaa kaikille,vielä olisi itsellä aiheena muutamat joulukortit mut sitten tuleekin jo stoppi aiheelle joulukortti,ihana oikein ajatella et sitä tekisi jotain muutakin välillä.

Easyt joulukortit!

Minun joulukortti askareet ovat huipussaan ja melkoisia pika kortteja tulee ettei mitään rajaa,aika vain meinaa loppua kesken näissä ja aikaa vastaan saan suunnilleen tehdä näitä kortteja. Todellakin päätin nyt et ensi vuonna teen kortit hyvissä ajoin niin kuin moni muu tekee viisaasti :)  Tosin olen viimeiset kaksi vuotta ajatellut aina samaa mutta jospa nyt saisin toteutettua aikaani ;) Näitä tämän tyylisiä kortteja taitaa tulla nyt sitten lopuista mun tämän vuoden korteista kun on sen verran nopeita tehdä ja sen ovat näköisiäkin eli ei ole mitään ihmeellistä laitettu kortteihin :) Onkohan vähän nyt liian ankean ja yksinkertaisen näköisiä kortteja?


Nyt jatkamaan urakkaa ;)

tiistai 10. joulukuuta 2013

P*skarteluhaaste 212!

Pitkästä aikaa saan korttini valmiiksi et voin osallistua P*skiksen haasteeseen missä oli tällä kertaa bingo aiheena. Viime tinkaan taas meni osallistuminen,mut sentään ehdin osallistua kortillani mukaan. Ihania nämä bingot minusta :) Tällä kertaa oli oikein vaikeus valita minkä rivin sitä ottaisi kun olisi ollut niin monta muutakin riviä.
 Minun rivini oli tällä kertaa kuusi-tähti-sininen.
Aika simppeli kortti ja nämä on näitä pika kortteja mitä pitää tehdä et saa kaikki tehtyä ennen niiden lähetystä tai antoa.Livenä on hieman kauniimman näköinen kortti kun tässä kuvissa,kortti on sinisen sävyinen kauttaaltaan,mut ei voi mitään näillä mennään tällä kertaa.
Iloista päivää kaikille :)

maanantai 9. joulukuuta 2013

Korttirinki 4/4

Pakkasen täyteistä päivää kaikille. Meillä se on vallinnut melkoiset arctiset olo sillä koko viikonlopun on ollut pakkasta -30 tai enemmän ja nyt eilen ja tänään pakkasta on ollut -34.8.Ja voin vain sanoa et ei ihan kivalta tunnu,ei paljon uskalla edes ulos kurkkia kun tulee sellainen Siperia fiilis vaikken koskaan siellä ole käynytkään. Mies sanoi et hänen lapsuudessaan joskus on ollut jopa -45 astetta heillä päin joten eihän tämä vielä mitään..eipä niin mutta ei se kivaa ole. Omaa autoani en ole uskaltanut koko viikonloppuna käynnistää ja lasten koulu jututkin on pitänyt sumplia. Suomessa pitäisi olla sama periaate kun ulkomaillakin et kouluun ei tartte mennä jos on liian kylmä ;) Kotona ollaan lähes oltu nyt 3 päivää putkeen ja välillä tuntuu et sitä tulee ihan mökkihöperöksi. Mitään en ole saanut tehtyä ja kaikki työt kasaantuu :) 

Meillä on ollut joulukortti rinki osa kaksi käynnissä ja nyt se on tullut päätökseen :( Kivaa on ollut ja itse mietin jo seuraavaa korttiringin aihetta ja ehkä sen toteutan tuossa joulun jälkeen mut voin luvata ettei ole joulurinki :) Päätin myös et ensi vuonna teen joulukortit hieman aikaisemmin ettei taas jäisi viime tinkaan. Itse mietin et Itella mahtavien postin jakeluiden takia olisin laittanut omat joulukorttini jo tänään postiin mut eipä tuonne ulos viitsinyt lähteä ja eihän mulla ole edes kaikki kortit vielä tehtynäkään.

Mut Itella sai kun saikin meille osallistujille tuotua matskut tyyliin viikon myöhässä mut sentään ne tuli ja olihan se kivaa joka päivä monta kertaa juosta laatikolla,ja musta tuntuu et meidän naapurit on ihmetelleet et mitähän se tuokin touhuaa kun koko ajan on laatikkoa aukomassa :) Lauski oli matskujen lähetys vuorossa ja apua miten ihania juttuja oli kirjekuori täynnä,tykkäsin kovasti ja piti hieman pyöritellä matskuja ennen kun sain sellaiseen muotoon kortin et olisin tyytyväinen. Kaikki muut käytin mut paljetit jätin suosiolla pois kun en vain osannut niitä mihinkään väliin laittaa. Jaanuskan kortista sitten huomasin miten niitä olisi voinut hyödyntää.
Tässäpä ihana kuoren sisältö..
 Ja minun valmis korttini on tässä,värit ovat kyllä ihan sinisen sävyiset kun taas näyttää jotenkin niin tunkkaiselta väritykseltä :(
 
 
 
Käykäähän ihastelemassa miten hienoja kortteja muutkin saivat tehtyä näistä matskuista.Ainakin Jaanuska on omansa saanut jo blogiin,itse odottelin et milloin muut saa valmiiksi kortin ja päätin sitten itse laittaa omani kehiin :) Mukana oli Jaanuska,Lauski ja Apris.

Kaunis kiitos naisille mukana olosta,oli ihan super kivaa :) 

tiistai 3. joulukuuta 2013

Kortti isälle!

Nukkumaan olin jo menossa kun muistin että isälläni on torstaina synttärit joten huomenna pitäisi saada postiin kortti että ehkä ehtii torstaiksi perille. Meillä kun on viime aikoina postit tulleen ja menneet miten sattuu ja välillä ei ole tullut mitään postia.Nytkin odottelen kuumeisesti viimeistä matsku kuorta mutta ei ole postimies meille asti jaksanut mitään tuoda. Äsken kipitin viekä laatikolle siinä toivossa että jospa siellä jotain olisi mutta tyhjää oli täynnä koko laatikko. Mutta asiaan eli isälle piti tehdä joku kortti ja niin kuin aina miesten kortit on mulle vaikeita. Ostin kesällä Tanskasta muutamia leimoja sillä silmällä ajatellen että niistä tekisin joskus mies aiheisia kortteja ja tämä leima on yksi niistä ja todella nopea ja yksinkertainen kortti tuli tehtyä ja ei mennyt aikaa kovinkaan montaa minuttia :) Paperi lehtiöitäkin ostin kesällä samaiselta reissulta ja totesin että olipa hyvä idea kun nyt niille tuli sitten käyttöä. Aika synkkä kortti mutta ei kai se mitään haittaa ja olen tyytyväinen tähän pika korttiin,pakko olla koska aihe on niin haastava minulle :) Nyt vain kortti kuoreen ja kuori matkaan..
 Ulkona on melkoinen myräkkä ja tuulee niin että ihme ettei kattopellit lähde lentoon..mutta nyt menen takaisin nukkumaan kerrankin kun olen ennen puolta yötä sängyssä :)