perjantai 3. lokakuuta 2014

Joulukortti rinki 2/3

Hip heijaa taas mennään tukka putkella joka suuntaan ja nytkin pitäisi olla jo menossa mutta päätin että julkaisen tämän kortin nyt kun sen sain äsken valmiiksi. Joulukortti rinki siis menossa meillä ja toisena vuorona oli Apris jolta tulikin ihanat matskut ja niin sinisen väsyisen että :) Leimakuva on mitä ihanin ja jotenkin olen alkanut viime aikoina näihin leimoihin ihastumaan entistä enemmän. Tässä kuoren sisältä joka oli täynnä kaikkea ihanaa. Ja minulla kävi klassisesti eli unohdin kuvata matskut ennen kun aloitin tekemään korttia joten lainasin Apriksen matsku kuvaa :)



 Eilen tulimme myöhään toiseen kotiin ja samantien kun lapset oli nukkumassa piti aukaista kuori ja katsoa mitä siellä olikaan. Nyt aamulla sitten päätin että kortin teen kun ainakin Apris on omansa jo ehtinyt tehdä ja paljastaa :)  Näistä matskuista saan vielä toisenkin kortin jota jo aloittelin tuossa samaan aikaan.
Seuraavaksi Minna onkin matskujen lähetys vuorossa ja sitten onkin tämä joulukierros saatu päätökseen tältä erää,niin se aika vain menee kun tuntuu että eihän tätä ehtinyt vielä aloittamaankaan kun jo loppuu ;) Mutta vielä Minnan matskuja jäämme odottamaan.

Mukana meillä ollut tässä ringissä Apris ja Minna! Ihanaa viikonloppua kaikille :)

1 kommentti:

  1. Korttisi on todella kaunis. Kiva tuo rusetti yhden lumihiutaleen alla.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)