keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Korttirinki 3/4!

Hyvää joulua oli minun materiaali kuoren aiheena tällä viikolla ja toivotaan ettei saajat ole ihan hämmentyneet näin kevään korvilla jouluisesta aiheesta :) Joka vuosi päätän joulukortti paniikin aikaan että nyt aloitan kortin teon hyvissä ajoin mutta kuten yleensä nyt alkaa toukokuu ja minulla valmiina tasan yksi kortti joten se siitä sitten tänäkin vuonna. 
Mutta aiheeseen eli tässäpä kuoren sisältö mitkä laitoin naisille matkaan.
 Itse sain tuhottua kolme leimakuvaa ennen kun sain ns oikeanlaisen mitä päässäni hain ja onneksi oli mun leima niin ei haitannut kun tuli sählättyä. Mulle sininen väri vain on hieman hankala aina.Aikani pyöritin materiaaleja tässä tulos hieman vaisu mutta olkoon.Sain tuhlattua kaikkia muita materiaaleja paitsi tuota yhtä tummempaa paperia. 
Leimasin on minun suht uusia hankintoja viime kesältä tai syksyltä ja tämä on ihan mun suosikki ja varmaan pääsee moneen korttiin tänä jouluna. Mukana meidän ringissä on Eija, Apris ja Enkuli joten käykää katsomassa mitä ihanaa heillä on syntynyt aiheesta joulu. Ainakin Eija oli omansa saanut tehtyä ja voi että miten kaunis luomus siellä olikaan. Sitä aina itse miettii kun muiden luomuksia katsoo että voi voi miten oma pää ei keksinyt jotain tuollaista ;)

Tänään pakkasta -10 ja tiedossa munkkien paistoa joka ei kuulu mun lempipuuhiin mutta ei se auta, kuopus on ainakin viikon jo kysellyt että milloin niitä munkkeja oikein sitten saa!

Aurinkoista päivää kaikille ja mukavaa vapun aikaa :)

torstai 23. huhtikuuta 2015

Korttirinki 2/4

Tällä viikolla postilaatikkoon tipahti uudet matskut ja aamulla niitä pääsin työstämään. Oli jotenkin vaikeaa minulle tällä kertaa,mutta niin kuin aina oli mielessä lopulta ihan ok ajatus päässä ja tottakai se on ihan eri mikä on lopputulos :) 
Leimasin oli ihana ja minulle ihan uusi tuttavuus. 

Tässä on kuoren sisältö kaikkineen päivineen.
 Ja tässä on minun luomus tällä kertaa. Minä olenkin sitten seuraavana lähetys vuorossa ja tuttuun tapaan olen ehtinyt kolme kertaa jo muuttaa mitä sinne kuoreen laitan,mutta nyt olen jo kuoret sulkenut joten jospa näillä nyt mentäisiin tällä kertaa.

Minun valmis korttini on tässä,jotenkin on vähän sekaisen oloinen mutta ei voi mitään.
Mukana menossa ovat Eija,Apris ja Enkuli,käykäähän katsomassa joko he ovat saanet jotain valmiiksi :) Nimeä klikkaamalla pääsette heidän sivuilleen.Itse pidän kovasti kun tulee niin erilaisia tuotoksia aina meiltä kaikilta.

Tänään piti olla sateista ja myrskyä!! No ei ole ainakaan meillä ollut ja ei haittaa yhtään sillä aurinko on paistanut täydeltä terältä koko päivän. Ihanaa loppuviikkoa kaikille :)

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Korttirinki 1/4

Yllätys ei varmaan ole suuren suuri jos kerron että,osallistuin jälleen korttirinkiin ;) Mutta nämä vain on super kivoja ja on kiva tehdä jotain tiettyä tietyistä matskuista. Apris on jälleen emäntänä ja joukkoon saimme muutaman uudenkin tuttavuuden rinkeilemään.
Apris oli emäntänä ensimmäisenä matskujen lähetysvuorossa.
Minä tein kortin anopille äitienpäiväksi joten on nyt sekin sitten hoidettu alta pois.
 Tässä materiaalit,petyin itseeni kun en saanut käytettyä kaikkia papereita oikeastaan vain yhtä paperia.Mutta tällä mennään tällä kerralla :)
Mukana askartelemassa ovat Apris, Enkuli ja Eija,joten käykää ihmettelemässä,ja ihastelemassa mitä leidit ovat saaneet aikaan materiaaleista :)

Nyt onkin sitten taas aika odotella uutta kirjettä ja aina saa jännittää mitä sieltä tuleekaan :)

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Mummulle 90v kortti!

Minulla on kaksi mummua elossa ja toinen täytti 90v viime vuonna ja nyt on toisen vuoro juhlia näitä isoja lukuja joten päätin että pitäähän sitä mummulle kortti tehdä. Kaikki kortin materiaalit ovat jämä juttuja eli mitään uutta ei ole tässä kortissa. Leimakuva on meidän yhdestä ringistä joka jäi ylimääräiseksi joten päätinkin jo silloin että siitä teen mummulle kortin sitten aikanaan ja nyt on se aika. Mummu on armoton kukka ja puutarha ihminen joten tämä sopii hyvin teemaan mielestäni.Meinasin ensin että laitan keskelle ison 90 numeron mutta päätin sitten että laitan vain pienen numero rykelmän tuonne kulmaan. 

Sitä en tiedä missä vika mutta mulla on jokainen kortti nyt enemmän ja vähemmän vinossa ja niin on taas tämäkin ihan viksin vonksin. Taitaa olla paperi leikkurissani joku vika nykyään kun kaikki paperit menee vinoon vaikka kuinka sitä koittaa leikkurin mallin mukaan leikata. Joten tuttuun tapaan vinossa on tämäkin kortti ja kuvan laatu jotain ihan mahtavaa. No onneksi se on livenä aavistuksen verran kauniimpi niin kehtaa antaa ensi viikolla mummulle. Muistelin tuossa juuri että vastahan sitä olitiin mummun 80v juhlissa jolloin piti ns isommat juhlat ja nyt jo 10v mennyt siitäkin ja juhlitaan jo 90v juhlia. Mummu on sanonut että elää ainakin 100v asti ja sitten kuulema vasta isot juhlat onkin :)
Mutta tälläisen kortin kera lahjan annamme ensi viikolla mummulle,toivottavasti pitää kortista.
Aurinkoista viikonloppua kaikille :)

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kastekortti!

Pääsiäisen aikaan olimme kastejuhlassa ja viime tinkaan jäi kummipojan kastekortin teko kun edellisenä iltana sitä kokosin vasta. Kortti on nyt jo annettu ja lopulta se tuli aika pikaisesti tehtyä kun sai mietittyä minkälaisen teen. Yhtään kaste leimasinta en löytänyt kun olisi ollut tarve ja totesin sitten vain itsekseni että olen tainnut kaappeja tyhjentäessä ne myydä kaikki jo pois. No onneksi Englannista löysin kolme samanlaista leimasinta mitä olin ennen omistanutkin,joten pitihän se tilaus tehdä.

Ihan tyytyväinen olen  vaikkakin kukka meni liian ylös ja ei ollut ihan sen kokoisia kukkia mitä olisin tarttenut tähän korttin. Päätin osallistua taas korttirinkiin ja ai että kun tuntuu jo sormia syyhyttävän kun saa miettiä mitä sieltä kuoresta taas aikaan tulee.

Aurinkoista viikkoa kaikille :)

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Korttirinki 4/4

Viimeinen korttirinki tuli taas päätökseen ja muilla onkin kortit tehtynä ja minä viimeisenä olen saanut korttini valmiiksi näin pääsiäisen kunniaksi. Sari oli materiaali kuoren lähetysvuorossa ja ihanat olikin taas materiaalit. Leimakuva oli minulle ihan uusi tuttavuus ja onneksi niitä oli mukana muutama ekstra joista voi tehdä tarvittaessa lisä kortteja. Materiaalien väri maailma oli niin minua sillä rakastan vaaleanpunaista väriä yli kaiken. Materiaaleja oli paljon ja en saanut tuhlattua kaikkia materiaaleja koska otin liian pienen korttipohjan esille ja liian myöhään huomasin että enpäs saa sinne kaikkia mahtumaan.
 Tiedän jo kelle kortti on menossa ja teksti löytää ennen lähetystä paikkansa jostakin kulmasta.
Mukana meidän menossa oli jälleen Sari, Apris ja Maca. Kiitos naiset mukana olosta ja hyvää pääsiäistä kaikille. Kivaa että olimme taas rinkeilemässä ja minua saa aina pyytää mukaan :) 
Tänä vuonna en saanut yhtään pääsiäiskorttia valmiiksi joten tänä vuonna en lähettänyt yhtään korttia ja voi olla että ihmiset ovat ihmeissään.

 Paperit näyttävästi vinossa nyt kun kuvaa katsoo tarkemmin,mutta eipäs se menoa häiritse ;) Ja huomasin että myös Marylinin silmät on unohtunut värittää :) 
Osallistun tällä Paskiksen haasteeseen jossa aiheena oli mikä tahansa käy.

Sunnuntaina olisi kummipojan kastejuhla ja kortti on tekemättä joten taitaa tämä ja huominen päivä mennä korttia tehdessä.

Aurinkoista päivää meillä se vain lunta tulee lisää ja lisää :)